Κυριακή 14 Μαΐου 2017

μην παρεξηγηθείς...

Παρόλο που η μοναδικότητα κάθε γυναικείας ύπαρξης είναι μοναδική, ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος και μαλλιών, μια μελαχρινή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζει τις περισσότερες Ελληνίδες, ανεξάρτητα με το χρωματισμό των μαλλιών και είναι κάτι που επιθυμείς περισσότερο. Ένα χρώμα υπέροχο σοκολατί... την γεύεσαι όπως τρως μια  σοκολάτα, με ομορφιά φυσική γήινη. Αυτή η φυσική ομορφιά επιβραβεύεται από όλους ανεξαρτήτως φύλλου.

Άφησε αυτά τα υπέροχα μελαχρινά μαλλιά σου ήσυχα, μην τα ταλαιπωρείς προσπαθώντας ν’ αλλάξεις χρώμα, σχήμα, μήκος, άστα μακριά... το φυσικό είναι υγιές.... διαθέτεις μια σαγηνευτικότητα, είσαι μυστηριώδεις και πολύ γοητευτική, χωρίς επιδεκτικά σέξι... μέσα απ’ τη διακριτή φυσικότητα των χαρακτηριστικών σου, αναδίδεται μια σοβαρότητα.
Περιποιείσαι χωρίς πολλά-πολλά, βάζεις κάτι απλό - ανάλογο με την περίσταση - και είσαι έτοιμη... σε χαρακτηρίζει η διακριτικότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ...η αύρα σου πνέει σιγουριά, αυτοπεποίθηση, χωρίς πολλές φανφάρες κι επιδειξιομανία.

Σύμφωνα με έρευνες, οι μελαχρινές θεωρείστε πιο αυτάρκεις κι έξυπνες σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Τα μάτια σου δείχνουν ικανότητα να διεκπεραιώνεις τόσο τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, όσο και τις οικογενειακές...
Η ιδιαίτερη οργανική, ψυχολογική κατάστασή σου και ο τρόπος που αντιδράς σε εξωτερικά ερεθίσματα, δείχνουν ένα φλογερό ταμπεραμέντο... θές το ζεστό κλίμα του τόπου μας, θέλεις τα λιγοστά ρούχα, οι χοροί, οι ερωτικοί λάτιν χοροί, η ευδιαθεσία, τα χαμόγελα, τα λόγια, ο ήλιος, η θάλασσα, όλα συντελούν, ώστε να είσαι ακαταμάχητη... δεν έχεις την ανάγκη να ξεχωρίζεις κραυγαλέα, ξεχωρίζεις γιατί είσαι ο εαυτός σου... γήινη, φλογερή, με φινέτσα... είσαι ένας άνθρωπος που δεν παραιτείται ποτέ… χαραγματιές φωτός σε πτυχές της ζωής σου... με ανιδιοτέλεια, ζεστή, με μια μικροσκοπική φαινομενικά ματίσια αγκαλιά, αλλά βαθιά συναισθηματική... ένας άνθρωπος με νεύρο και νεύρα, με λυρισμό και τραμπουκισμό.... για όλα αυτά μην παρεξηγηθείς...


just kiss me



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου